“Έλα στη θέση μου”: Η τηλεθέαση της φετινής σεζόν και οι αλλαγές που έρχονται

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ελα-στη-θέση-μου

Σταθερά πρώτο παρέμεινε στην προτίμηση των τηλεθεατών και τη φετινή σεζόν η σειρά “Έλα στη θέση μου” φτάνοντας στην κορυφή της τηλεθέασης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η σειρά του Alpha ήταν πρώτη τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό έχοντας σημειώσει 22,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 5 μονάδες σχεδόν σε όλα τα επιμέρους κοινά.

Οι γυναίκες παρέμειναν για ακόμη μια χρονιά οι μεγαλύτερες φαν της σειράς δίνοντας στον Alpha μέχρι και 28,2% μέσο όρο, ενώ καθημερινά παρακολουθούσαν το αγαπημένο τους σίριαλ έστω και για 1 λεπτό 1.526.000 τηλεθεατές.

Η κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές αλλά και νέες αφίξεις. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το  MYtv, οι συντελεστές, αναζητούν ένα νέο πρόσωπο προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Γιώργου Κρητικού οποίος ήταν ο επικεφαλής της σεναριακής ομάδας, ωστόσο αποχώρησε ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν. Προς το παρόν δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή θα αναλάβει κάποιος από τα ήδη υπάρχουσα πρόσωπα της ομάδας, ή κάποιο πρόσωπα που δεν ανήκει στη σειρά.

- Advertisement -

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, θα υπάρξουν νέες αφίξεις προκειμένου να καλύψουν το κενό από τα πρόσωπα που σταμάτησαν, που από ότι φαίνεται θα είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, για τον γυναικείο ρόλο οι συντελεστές βρίσκονται σε συζήτηση με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή, και θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δυο πρωταγωνιστικά ζευγάρια. Ένα ακόμη νέο πρόσωπο είναι ο Σήφης, δηλαδή ο γιος της Φλωρέτας, τον οποίο αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένεια της στην Κρήτη, για τον οποίο οι συντελεστές έχουν έρθει σε συζητήσεις με τον ηθοποιό Γιώργο Κοσκορέλλο.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *