Εκατοντάδες αντιδράσεις για τη Γη της Ελιάς, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως πάει δεύτερη σεζόν

team
team

«Έχει καταντήσει εντελώς κουραστικό».

«Θρίλερ το καταντήσατε, είχαμε την βεντέτα, ωραία πήραμε μια ιδέα τι γινόταν, τώρα με τον ψυχοπαθή που θα αφανίσει όλη την Μανή τι το θέλατε; Με το που ανοίγουμε για ειδήσεις αυτά βλέπουμε».

«Πολύ λάθος εξέλιξη για Νικήτα».

«Πρέπει να φύγει ο Αλέξης χαλάει το έργο είναι ψυχοπλάκωμα».

- Advertisement -

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύουν ή αναπαράγουν βίντεο και φωτογραφίες από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega.

Ο κόσμος εκφράζει την αντίδρασή του, ζητώντας από τους δημιουργούς της σειράς Βάνα Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου να… αλλάξουν ρότα, αφού δεν μπορούν άλλο να παρακολουθήσουν τις δυσάρεστες εξελίξεις στο σίριαλ.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν άλλοι θαυμαστές της τριάδας των επιτυχιών που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον προγραμματισμό του καναλιού, αφού τη μία μέρα διαρκεί μία ώρα, την επόμενη τρεις και τις μέρες του Champions League είναι ένα 20λεπτο… σφηνάκι για να πάρει ένα δυνατό lead in η εκπομπή που ακολουθεί πριν από τον εκάστοτε αγώνα.

Και όλα αυτά, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως η Γη της ελιάς θα συνεχιστεί την νέα τηλεοπτική σεζόν, ενημερώνοντας πως ψάχνει για τους επόμενους πρωταγωνιστές του.

koulisnikolaou-2802313864103009502

Το θέμα είναι πως πρώτα πρέπει να βρει ξανά το δρόμο της η σειρά που έχει αρχίσει να κουράζει με τις ιστορίες της τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει γίνει… ακορντεόν και να θυμίσουμε πως το Μπρούσκο και το Τατουάζ των ίδιων δημιουργών είχαν σαρώσει επειδή είχαν μία ώρα και μόνο διάρκεια.

Πηγή: alterinfo.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *