Είναι οριστικό: Παίρνει θέση στο «Voice» η Βάλια Χατζηθεοδώρου

team
team

Συνεχίζει για έβδομη σεζόν το «Voice» να είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για να ανακαλύψουν νέα ταλέντα στη μουσική σκηνή.

Όπως φαίνεται μάλιστα η… έρευνα δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα, αλλά θα διαρκέσει αρκετό καιρό, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού θα ρίξει τίτλους τέλους τον ερχόμενο Μάρτιο. Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΣΚΑΪ θα πρέπει να αναζητήσει το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τα τέσσερα live καθώς ο Γιώργος Λιανός εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ωστόσο ενώ… εκκρεμεί η θέση της παρουσίασης, είναι οριστικό ότι στα επόμενα επεισόδια, την παρουσίαση των backstage θα αναλάβει ξανά, για δεύτερη σεζόν η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Αν και ακούστηκαν πολλά ονόματα και υπήρξαν αρκετές που… επιθύμησαν τη συγκεκριμένη θέση, τελικά είναι οριστικό ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι αυτή που θα μεταδίδει και σε αυτόν τον κύκλο όσα συμβαίνουν στο backstage του talent show.

Αν και ακούστηκαν πολλά ονόματα και υπήρξαν αρκετές που… επιθύμησαν τη συγκεκριμένη θέση, τελικά είναι οριστικό ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι αυτή που θα μεταδίδει και σε αυτόν τον κύκλο όσα συμβαίνουν στο backstage του talent show.

- Advertisement -

Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *