Είδαν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
MEΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ

Με το “δεξί” ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει καλά: να δημιουργεί ίντριγκα. Και φαίνεται ότι τα κατάφερε τουλάχιστον για αρχή μιας και η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 24,5% στο σύνολο και 19,6% στο νεανικό κοινό. Ο Γιώργος Λιάγκας με το καλημέρα τα έβαλε με τη μισή σόουμπιζ και ένα κανάλι βγάζοντας στη φόρα τα άπλητα του ΑΝΤ1 ενώ ρώτησε τον Ανδρέα Γεωργίου “τι κάνει ο πατέρας του”, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Πρεμιέρα ήταν, νέο κανάλι, δυο χρόνια εκτός, άγχος, πίεση, υπάρχει άλλοθι.

Ο Γιώργος ήταν ευδιάκριτα ο κεντρικός παρουσιαστής και όποια πίστεψε ότι μπορεί να έρθει λίγο πιο κοντά με το σκαμπό της απλά δεν ξέρει τον Λιάγκα. Η Καλιά Ελευθερίου, ως νέο πρόσωπο στην τηλεόραση, θα της πάρει λίγο χρόνο να δείξει το ταλέντο της. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να πάρω τηλέφωνο την Κατερίνα Γκαγκάκη να δω αν αναπνέει.

Την ίδια στιγμή, οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR που έπαιζαν ακριβώς απέναντι από το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” σημείωσαν μέσο όρο 11,6% στο σύνολο και 13,8% στο κοινό 18-54.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *