Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Εξαφανισμένος” από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

team
team

Μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτικής στέγης (δηλαδή από το Mega στον ΣΚΑΪ), το Open Weekend ετοίμασε ένα βίντεο με το πόσα λεπτά εμφανίστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο πλατό της “Ελένης”.

Αναλυτικότερα:

Δευτέρα 24/10 – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βγήκε από την αρχή της εκπομπής, μετά τις φήμες και τις απαντήσεις του στα δημοσιεύματα μετακίνησής του. Συνολικά έμεινε στον αέρα 12 λεπτά.

Τρίτη 25/10 – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι εξαφανισμένος στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει περίπου στα μισά, με την Ελένη Μενεγάκη να του απευθύνει ελάχιστα τον λόγο. Μίλησε για ένα λεπτό.

- Advertisement -

Τετάρτη 26/10 – Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, και πάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίζεται στην αρχή της εκπομπής, αλλά αργότερα. Οι κάμερες τον δείχνουν για περίπου 3 λεπτά.

Πέμπτη 27/10 – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, με το twitter να τον αναζητά.

Παρασκευή 28/10 – Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε εκπομπή λόγω αργίας.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διέψευσε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” με τη Φαίη Σκορδά τα όσα ακούστηκαν στο Open, ενώ στη συνέχεια και η παρουσιάστρια τόνισε πως είναι ανήθικο κάποιος να “κλέψει” κάποιον άλλο άνθρωπο από μία εκπομπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *