Αταίριαστοι: Για δυο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ

Σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τα δημοσιεύματα αλλά και οι προτάσεις στο τηλεοπτικό αλλά και ραδιοφωνικό δίδυμο του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα ο ΣΚΑΪ έστειλε επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγο για τους “Αταίριαστους” ανακοινώνοντας ουσιαστικά την ανανέωση του συμβολαίου τους από τον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: Την επιτυχημένη τους πορεία στον ΣΚΑΪ συνεχίζουν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.
Οι δύο δημοσιογράφοι, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, έχουν συμφωνήσει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Όσοι επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού γνώριζαν ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας παραμένουν στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ. Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και θα συνεχίσουν καθημερινά να δίνουν το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ”.

Την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ προκάλεσε η αναφορά της Τίνας Μεσσαροπούλου το πρωί στην εκπομπή Happy Day ότι οι δυο δημοσιογράφοι έχουν γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στο MEGA και στον ΣΚΑΪ, ενώ η ανακοίνωση επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ που έλεγε ότι παρά την πρόταση που δέχθηκαν επέλεξαν να μείνουν στο Φάληρο καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος τους προσέφερε ένα καλύτερο οικονομικό πακέτο προκειμένου να μην φύγουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *