Αρχισαν τα όργανα και οι απολύσεις σε εκπομπή του OPEN εν όψει restart της ψυχαγωγίας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Από μέρα σε μέρα το πάνε στο OPEN και για την επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας. Κι αυτό γιατί πέρα από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη που έκανε σήμερα πρεμιέρα και τις ξένες ταινίες, από σήμερα ξεκινούν και οι ελληνικές ταινίες πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη προγραμματίζεται η επιστροφή της Μπέττυς Μαγγίρα στο πρωινό ενώ το ΣΚ πρόκειται να ξεκινήσουν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές τόσο της Ελένης Τσολάκη το πρωί όσο και το μεσημεριανό με τη Νικολέττα Ράλλη.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Νικολέττας Ράλλη, η εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” ναι μεν θα βγει στον αέρα το Σάββατο, ωστόσο, με πολλές απώλειες. Κι αυτό γιατί ξεκίνησαν οι απολύσεις, αλλά και τα προβλήματα στις πληρωμές των υπαλλήλων και μειώσεις μισθών. Συγκεκριμένα, όλοι οι συντελεστές της εν λόγω εκπομπής που ανήκουν στην εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη και όχι στο OPEN καθώς πρόκειται για χρόνο που είναι πουλημένος από το κανάλι στη συγκεκριμένη εταιρεία πωλήσεων, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τον Φεβρουάριο αν και τον δούλεψαν κανονικά καθώς η εκπομπή έβγαινε στον αέρα του OPEN.

Aυτό σημαίνει ότι προτού μάθουν ή δουν τι θα συμβεί με τον Μάρτιο, καθώς είναι ο μήνας που εκδηλώθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία και η εκπομπή δεν έβγαινε, έχουν μισθολογικές απώλειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απολήθηκαν τέσσερα άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα μεταξύ αυτών ο Πάνος Βήτας, η Σοφία Στεφανίδου, η Αντζελα Ζούγρα και ένας viewer της εκπομπής, ενώ δεν έλειψαν και οι περικοπές μισθών στο μισό από τα συμφωνημένα και μάλιστα σε ανθρώπους μπροστά από τις κάμερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατάσταση δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το κανάλι της Παιανίας καθώς πρόκειται για μια εμπορική ζώνη.

 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *