ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γύρισμα με πολλά ευτράπελα στο “The 2Night Show” χθες. Ποιος τα έσπασε όλα από τα νεύρα του και ποια έπεσε;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί οι δυο πρώτες εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην είχαν την πρέπουσα επιτυχία, ωστόσο, τα γυρίσματα για το τοκ σόου του ΑΝΤ1 συνεχίζονται έδτω και με εμπόδια.

Χθες, μάλιστα, γυρίστηκαν οι εκπομπές της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο, τα ευτράπελα δεν έλειψαν και παρ’ ολίγο να τιναχθεί η εκπομπή στον αέρα. Συγκεκριμένα, ένας από τους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, στον οποίο η παραγωγή επεφύλασσε μια φάρσα που μάλλον αποδείχτηκε κακόγουστη. Και λέω κακόγουστη γιατί παρατράβηξε κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νευριάσει πολύ ο καλεσμένος. Κι όταν λέω πολύ εννοώ ότι μπήκε μέσα στο καμαρίνι και το έκανε γης μαδιάμ, έσπαγε ότι βρέθηκε μπροστά του. Αναγκάστηκε να παρέμβει η παραγωγή για να συγκρατήσει αυτόν και τα νεύρα του για να μην συμβεί και τίποτα χειρότερο.

Και τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εκεί ή η καλύτερα το κακό μάτι δεν σταμάτησε εκεί. Δεύτερη καλεσμένη ήταν η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια κατά την είσοδό της στο πλατό σκόνταψε και έπεσε κάτω. Αφού από την παραγωγή διαπίστωσαν ότι δεν έχει χτυπήσει πουθενά, της ζήτησαν να συνεχίσουν το γύρισμα και να συμπεριλάβουν την τούμπα της κανονικά στην εκπομπή. Ωστόσο, εκείνη δεν ήθελε με τίποτα και αναγκάστηκαν τελικά να την κόψουν στο μοντάζ.

- Advertisement -

ioannidou_maria2

Τρίτος καλεσμένος ο Νίκος Κουρκούλης, με το γύρισμα του οποίου ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν ενώ ακόμα αναζητούν στο πλατό τον γκαντέμη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *