ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια εκπομπή κόπηκε παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η ενημέρωση μπορεί να ανθίζει στον ΣΚΑΪ σε νούμερα τηλεθέασης, όπως άλλωστε λένε και τα επίσημα πανηγυρικά δελτία τύπου, σε αντίθεση με την ψυχαγωγία που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ακόμα δεν δείχνει να επαναλαμβάνει την περσινή επιτυχία, ωστόσο, ενημερωτική ήταν η εκπομπή που έκοψαν από το φετινό πρόγραμμα.

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ πριν από λίγο καιρό ότι οι “Ιστορίες” του Αλέξη Παπαχελά, της Σίας Κοσιώνη, του Παύλου Τσίμα και του Τάσου Τέλλογλου δεν συμπεριλήφθηκαν στα τρέιλερ του σταθμού. Κι αν στην αρχή θεώρησα το γεγονός τυχαίο, ρωτώντας επίσημα χείλη, με ενημέρωσαν, ότι η εκπομπή που πέρσι μάλιστα σημείωνε πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, κόπηκε λόγω μπάτζετ προτού καν ξεκινήσει.

Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλο μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας απολύθηκε, ενώ πληροφορίες του tinasmess.gr, αναφέρουν ότι οι πρωταγωνιστές των “Ιστοριών”, με εξαίρεση τη Σία Κοσιώνη που παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δεν είχαν λάβει καν πρόσκληση για την παρουσίαση.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *