Αντώνης Ρέμος: Το NOX, η επιστροφή στις πίστες και το X-Factor

team
team

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για την πρεμιέρα που ετοιμάζει στο NOX, την επιστροφή στη νυχτερινή ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το X-Factor. Θα τον δούμε σε δική του τηλεοπτική εκπομπή;

Πρώτα απ’ όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής εξήγησε ότι το ΝΟΧ σημαίνει «νύχτα» στα λατινικά. «Θέλουμε. να περάσουμε νύχτες ονειρεμένες», συμπλήρωσε. Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν έχει καμία επιχειρηματική σχέση με τον χώρο, αλλά ότι είναι κι εκείνος εργαζόμενο. «Με εμπιστεύτηκε ο Μαρασούλης», είπε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής.

«Αυτή μας η προσπάθεια γίνεται στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας, που αυτή τη στιγμή όλα ειναι ρευστά, για να ξεκινήσεις ένα χώρο κι ένα πρόγραμμα πρέπει να γίνουν προετοιμασίες μηνών, εκεί που ξεκινούσαμε κλείναμε τα μαγαζιά», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος για την πρεμιέρα που ετοιμάζει όλο αυτό το διάστημα στο ΝΟΧ.

- Advertisement -

To X-Factor κι η καραντίνα για το NOX

Φυσικά, ο τραγουδιστής έδωσε μία πρώτη εικόνα για το τι να περιμένει το κοινό. Αποκάλυψε ότι δε θα είναι όλα όπως παλιά, αλλά τίποτα δε θα είναι μόνο καινούργιο. «Όλα θα έχουν τη θέση τους. Όλα στην ώρα τους». Εκείνος, όμως, που επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος για το NOX είναι ότι δεν απευθύνεται σε μία Ελίτ, αλλά σε όλο τον κόσμο, που ξέρει να σέβεται και να εκτιμάει αυτά που τους έχουν προσφέρει στο μαγαζί. Βέβαια, τα μπροστινά τραπέζια και κάποιες σουίτες θα είναι πιο ακριβές, αλλά θα υπάρχουν και τραπέζια πιο οικονομικά.

Όσον αφορά το X-Factor, o τραγουδιστής γέλασε κι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά το ακούει και ότι δεν ξέρει αν θα είναι στο X-Factor. Είχε γίνει γνωστό μάλιστα ότι ο Αντώνης Ρέμος πιθανώς να αναλάβει δική του εκπομπή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι σχετικό. «Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι εφόσον τόσοι συνάδελφοί μου έχουν ξεκινήσει εκπομπή. Θα σκεφτώ να κάνω κάτι άλλο, εκπομπή μαγειρικής», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα κάνει πολύ αυστηρή καραντίνα γιατί δε θέλει σε καμία περίπτωση να αναβάλει την πρεμιέρα στο NOX.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *