Αννίτα Πάνια: «Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη…»

team
team
αννιτα πανια
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσαν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη.

Στα Παρατράγουδα και το Κουφέτο, αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στο 38% υπέφερα. Όταν πέρασα τη φάση με τα χαμηλά νούμερα, την είδα αλλιώς, σταμάτησα να έχω κόλλημα. Σήμερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Maestro, φτάνουν το 30%», εξομολογήθηκε η Αννίτα Πάνια στον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε από την πλευρά του: «Κι εγώ που ενδιαφερόμουν πολύ για τα νούμερα, τώρα πια κριτήριο επιτυχίας θεωρώ την αναπαραγωγή. Δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι καλό», ενώ η Αννίτα Πάνια πρόσθεσε: «Αυτό το έζησα πέρυσι με το Ανοιχτά. Το Μέσο έχει αλλάξει πλέον. Ο άλλος θα σε δει στο τηλεφωνάκι την ώρα που θέλει. Είναι όμως ανειλικρινές να λες ότι δεν σε νοιάζουν τα νούμερα. Θέλεις να πηγαίνεις καλά».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *