Ανατροπή: Κι όμως η Ζυγούλη θα κάνει τελικά εκπομπή στην ΕΡΤ

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μια που σας είπα για την εμπλοκή που έχει υπάρξει στην εκπομπή Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ και μια που βγήκε χθες η απόφαση στη Διαύγεια για ανάκληση της απόφασης που ανέθεται την παραγωγή της εκπομπής στην εταιρεία Foss.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της Εντεταλμένης
Συμβούλου Προγράμματος με αρ. πρωτ. : 49/11.02.2020 και την επιστολή της
εταιρίας FOSS ΑΕ, που είχε αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής της εξωτερικής
παραγωγής «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ», αποφασίζει ομόφωνα και
ανακαλεί την απόφαση του ΔΣ με αρ. πρωτ.: 3037/15.01.2020 (Πρακτικό 212, Θέμα
7στ : Έγκριση ανανέωσης εξωτερικής παραγωγής) λόγω αδυναμίας της εταιρίας
FOSS ΑΕ να πραγματοποιήσει την εκτέλεση της παραγωγής”.

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν το θέμα που προέκυψε δεν ήταν σε καμία περίπτωση οικονομικό. Απλά εκκρεμούσε μια αλλαγή στην εμπλοκή της εταιρείας η οποία τελικά δεν κατάφερε να διευθετηθεί κι έτσι αποφασίστηκε να παραιτηθεί η αρχική εταιρεία παραγωγής και να περάσει το πρότζεκτ σε κάποια άλλη. Μάλιστα, ΕΡΤ και Foss διατηρούν άψογες σχέσεις καθώς από ότι πληροφορούμαι συζητούν και για άλλα πρότζεκτ. Η διαφωνία είχε να κάνει με την εξέλιξη του πρότζεκτ καθώς η Κάτια Ζυγούλη μαζί με την Αννα Παπανικόλα, που είναι και η δημιουργός της εκπομπής, αποφάσισαν να μην μείνουν σε αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα στις Ιστορίες Μόδας αλλά να δούμε μια βελτιωμένη νέα εκδοχή τουςς που θα ξεπερνούν τα στενά σύνορα της Ελλάδας. Ετσι, αφού δεν τα βρήκαν με τη Foss αποφάσισαν να βρουν την τύχη τους αλλού όπερ και εγέγενετο.

- Advertisement -

Τα επόμενα μάλιστα 24ωρα αναμένεται η νέα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ στη διαύγεια όπου θα ορίζεται η νέα εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το εν λόγω πρότζεκτ με παρουσιάστρια φυσικά την Κάτια Ζυγούλη.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *