Alpha: «Αυτή η νύχτα μένει» – Ένα επιπλέον επεισόδιο

team
team

Αυτή την εβδομάδα αλλά και την ερχόμενη θα προβληθούν, τρία επεισόδια της σειράς αντί για δυο. Συγκεκριμένα λόγω των επεισοδίων που χάθηκαν τόσο αυτή οσο και την άλλη εβδομάδα θα προστεθεί ένα κάθε Τετάρτη.

Τα επόμενα επεισόδια της Νύχτας είναι συνταρακτικά. Η Ζέτα κάνει μια νέα αρχή αλλά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη μητέρα της που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της. Ο Σταματιάδης ζητά απαντήσεις από τον Στέλιο. Η Διαμάντω αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα. Η Μυρτώ βρίσκεται ακόμα στην κλινική χωρίς να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Ο Γιώργης ζει το όνειρό του με τη Νίτσα. Ο Σταύρος πλησιάζει όλο και περισσότερο τη Ζέτα. Ο Διαγόρας προσεγγίζει και τον Χρήστο. Στο «Όνειρο» όλα αλλάζουν: ο Διαγόρας βάζει τον έμπιστό του Άλκη δίπλα στον Στρατή, έρχεται ένας νέος μάνατζερ και ο Γιάννης Ντόκος κάνει την εμφάνισή του.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, επεισόδιο 48

Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στον Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της (Γαλήνη Τσεβά) με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά, το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο.

- Advertisement -

Πέμπτη 9 Μαρτίου, επεισόδιο 49&50

Η απρόσμενη καινούργια ζωή της Νίτσας στο πλάι του ξετρελαμένου Γιώργη ξεκινά, όμως μπροστά της θα βρεθεί κάτι που είχε ξεχάσει. Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον παπα Ντανίλο το συνταρακτικό συμπέρασμα του. Συνεχίζει την προσπάθεια να αποκαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Χρήστου δημιουργώντας αναταραχή στους γύρω του και βάζοντας τον Σταματιάδη να κάνει τις πρώτες επικίνδυνες συνδέσεις, με το Δομίνικο να ταράζεται από τις κινήσεις του συνεργάτη του. Το «Όνειρο» αναστατώνεται από τις νέες αφίξεις: του «γιού» του Διαγόρα, Άλκη (Σπύρος Σταμούλης), ενός παλιού αγαπημένου όλων των μουσικών, αλλά και ενός μάνατζερ-έκπληξη (Θάνος Αλεξανδρής) που θέλει να αλλάξει το πρόσωπο του μαγαζιού. Μια δυνατή σταγόνα ευτυχίας γεμίζει χαρά τη Διαμάντω την ίδια στιγμή που ο Στρατής καταλαβαίνει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Σταύρος αρχίζει να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας, ενώ ο Διαγόρας χειροκροτεί τον σαρωτικό Χρήστο συνεχίζοντας μεθοδικά να απλώνει τα δίχτυα του.

Παρασκευή 10 Μαρτίου, επεισόδιο 51

Ο Χρήστος προσπαθεί μάταια να ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει ενώ η Βρεττώ ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Η Φωτεινή επιστρέφει στο σπίτι της, κάνοντας χαρούμενη την Εύη. Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφτεί την Μυρτώ στην κλινική αλλά αντιμετωπίζει την άρνηση των γιατρών. Η Ζέτα έρχεται πιο κοντά με το Σταύρο, καθώς εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά. Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο, ενώ ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Νώντα Παραδείση. Ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη «νέα εποχή» στο «Όνειρο» και η εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις του.

 

«Αυτή η νύχτα μένει», εκτάκτως Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *