ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σήμερα γάμος γίνεται στο Διαφάνι – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σημερινό επεισόδιο

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου, στις Άγριες Μέλισσες, είναι γεγονός και οι φωτογραφίες από αυτόν είναι ονειρικές. Οι τηλεθεατές περίμεναν αυτή την στιγμή ήδη από τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου, καθώς ο έρωτάς τους ήταν λύτρωση και φυλακή ταυτόχρονα. Ο Λάμπρος κοίταξε στα μάτια την Ελένη και της ζήτησε να τον παντρευτεί, πριν από την δίκη του Βόσκαρη.

Με αυτά τα λόγια, η Λενιώ δέχτηκε να τον παντρευτεί μία εβδομάδα πριν οδηγήσουν τον Βόσκαρη στην δικαιοσύνη, δίνοντας χαρά στο Διαφάνι, αλλά και στο κοινό της σειράς. Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου θα μείνει στην ιστορία στις Άγριες Μέλισσες, με τις φωτογραφίες από τον γάμο να μας ταξιδεύουν στο ιερό μυστήριο.

Οι προετοιμασίες πριν την εκκλησία

Μία μικρή γιορτή έγινε στο σπίτι της Λενιώς, λίγες ώρες πριν τον γάμο. Όλες οι γυναίκες του χωριού μαζεύονται για να ντύσουν και να χτενίσουν τη νύφη, τραγουδώντας της παραδοσιακά τραγούδια. Όλες τους προσφέρουν τα δώρα του γάμου στην Ελένη, η οποία δεν μπορεί να κρύψει την χαρά στο πρόσωπό της.

- Advertisement -

Εκεί, βρίσκεται και η Μαντάμ Κούλα, η οποία δίνει το δικό της δώρο στη νεόνυμφη. Η Μαντάμ Κούλα γνωρίζεται με τις γυναίκες του Διαφανίου, ενώ έρχεται κοντά και με την Ασημίνα, παρόλο που γνωρίζει την αλήθεια για το παιδί. Οι δυο τους ανταλλάζουν όμορφες ευχές και το κλίμα είναι ευχάριστο.

Ο γάμος  φέρνει κοντά Ασημίνα και Δρόσω

Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει στο φως φωτογραφίες από την Ασημίνα και την Δρόσω να έρχονται κοντά. Για ακόμη μία φορά, η Ελένη κατάφερε να ενώσει τις αδερφές της, έστω και για λίγο, μέσα από αυτή την ονειρική στιγμή.

Η τελετή και οι καλεσμένοι

Παρόντες ήταν όλοι! Οι Σεβαστοί εκπροσωπήθηκαν από τον Νικηφόρο, ενώ παρευρέθηκε ακόμη και ο Μπάμπης. Όλοι μαζί γιόρτασαν μαζί με το ζευγάρι, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές!

ΠΗΓΗ: YOUFLY.COM

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *