ΑΝΤ1: Επενδύουν στη μυθοπλασία!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Εδώ κι αρκετό καιρό τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1 βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για να διαμορφώσουν τον κορμό του νέου προγράμματος, φιλοδοξώντας να επιστρέψουν σε μία από τις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουν να επενδύσουν σε πρωτότυπα ψυχαγωγικά format και, κυρίως, στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας η οποία θα έχει ξεχωριστή θέση στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το «πράσινο φως» έχει ανάψει για τρία καθημερινά σίριαλ και δη για την ελληνοποίηση του δραματικού σίριαλ με στοιχεία θρίλερ «El regresso de Lucas» (μτφ. «Η εξαφάνιση») σε σενάριο των Ντίνα Κάσου – Μελίνα Τσαμπάνη και σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη – Σπύρου Μιχαλόπουλου, στην ελληνοποίηση του δραματικού «Unknown woman» (μτφ. «Άγνωστη γυναίκα») σε σενάριο των Μαρία Γεωργιάδου – Νίκου Απειρανθίτη και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, ενώ πολλές πιθανότητες έχει και το ερωτικό θρίλερ «Οργή» σε σενάριο της Άντας Γκουρμπαλή και  σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη. Από εκεί και πέρα, το «πράσινο φως» έχει ανάψει για ακόμη δύο σειρές οι οποίες θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η  κωμική σειρά «Chinguito de Pepe» (μτφ. «Η ταβέρνα του Πέπε») που θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα από τους Γιώργο Κρητικό – Μάκη Πιτταρά (σενάριο) και τον Ανδρέα Μορφονιού (σκηνοθεσία) αλλά και στην οικογενειακή κωμωδία «Σπίτι με τα παιδιά» σε σενάριο των Σάρα Γανωτή – Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία των Πιέρρου Ανδρακάκου – Νίκου Κρητικού.

Η επιθυμία των διευθυντικών στελεχών είναι να γίνει προσεκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα για τα παραπάνω σίριαλ και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ για να επιτευχθεί αυτό έχουν δώσει εντολή να αρχίσουν γυρίσματά μέσα στον Ιούλιο.

TAGGED:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *