Το συγκινητικό μήνυμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη για το τέλος της από τον ΣΚΑΙ και το παρασκήνιο!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Από τον Γιώργο Μπέζα

Με ένα μήνυμα στο instagram η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την πολυετή συνεργασία της. Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της:
“Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!» Εις το επανιδείν ??”

Το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου ήρθε την στιγμή που όλοι την ήθελαν να βρίσκεται στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν ευδοκίμησε και, μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ίδια είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή της με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA.

Ακόμη, οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, θέλουν τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΙ, Εύη Κουτσαφτάκη, να μην δέχτηκε πολύ ήρεμα τα νέα… δεδομένα, δηλαδή την αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη. Όμως, εν τέλει, τη δέχτηκε και έτσι η γνωστή αθλητικογράφος έκανε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου την πρώτη της εμφάνιση στα γραφεία του ALPHA.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *