Ζωή Κρονάκη: “Αν σε ένα κανάλι που κάνει 15% εσύ κάνεις 2-3%, εκεί πρέπει να προβληματιστείς”

team
team

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη στη Μαίρη Αργυριάδου για την εκπομπή “Breakfast@Star”. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την τηλεθέαση των τηλεοπτικών εκπομπών.

“Ο θεσμικός ρόλος της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ συγκεκριμένος, επομένως ό,τι προϊόν παράγεται από αυτήν έχει να κάνει με τις ανάγκες του τηλεθεατή. Δεν θα με σταματήσουν τα νούμερα τηλεθέασης από το να δουλέψω με την ίδια ένταση” τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Τα νούμερα θα έπρεπε να αποτελούν το μέσο για εμάς τους δημοσιογράφους ως προς το τι αρέσει στον κόσμο. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους τηλεθεατές εάν εμείς κάναμε 4% ή 5%”.

Η θέση της αλλά και εκείνη του συμπαρουσιαστή της, του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή “Δύο στις 10”, δεν είναι σταθερή μέσα στη Δημόσια Τηλεόραση: “Δεν είμαστε μόνιμοι παρουσιαστές της ΕΡΤ. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Αν μία σεζόν δεν πάει καλά, κανείς δεν εγγυάται ότι την επόμενη θα είμαστε εδώ. Αυτό έχει να κάνει και με τη δυναμική του εκάστοτε καναλιού. Αν είσαι σε ένα κανάλι που κάνει 15% εσύ κάνεις 2-3%, εκεί πρέπει να προβληματιστείς”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *