Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται»

team
team

Τη Ζήνα Κουτσελίνη πέτυχαν το βράδυ της Δευτέρας 7/11 οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με την παρουσιάστρια να δέχεται ερωτήσεις μεταξύ άλλων για τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και για την πολυσυζητημένη δήλωσή της «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω».

«Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και συνέχισε:

«Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά. Δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει και με μένα;».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *