Ζήνα Κουτσελίνη – «Δεν θα υπάρχουν γρήγορα νικητές»

team
team

Στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη και μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, αλλά και την τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε. Μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

«Είναι πολύ νωρίς, είναι η αρχή. Πέσαμε πολλά κορίτσια μαζί σε αυτή τη ζώνη. Ευτυχώς υπάρχουν και οι άνδρες συμπαρουσιαστές και ένας παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιάγκας», ανέφερε αρχικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μιλώντας για τον ανταγωνισμό η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε στην κάμερα: «Πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία μέρα θα δίνουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι τον αγώνα του. Δεν θα υπάρχουν γρήγορα νικητές. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κόψει το νήμα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά με πολλούς νικητές. Ο καθένας στον τομέα του».

Και συνέχισε: «Τα τηλεοπτικά μου όνειρα είναι ένα κομμάτι που ήρθε στη ζωή μου έτσι απλά. Δεν επέμεινα σε τίποτα από όλα αυτά. Σε αυτά που επέμεινα είναι στην οικογενειακή μου γαλήνη και γι’ αυτή δίνω μάχη καθημερινά. Η δουλειά είναι ένα πράγμα που σήμερα είσαι καλά και αύριο μπορεί να μην είσαι και δεν έγινε και κάτι. Έχω μια φιλοσοφία σε αυτήν τη δουλειά. Σήμερα μπορεί να αποτύχω “ε και;” Στην οικογένειά μου δεν θέλω με τίποτα να αποτύχω.

Τέλος, στην ερώτηση πως διαχειρίζεται τα δύσκολα θέματα της εκπομπής της, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Δύσκολα. Σε κάθε ρεπορτάζ και αλήθεια ζωής που μπαίνεις… μπαίνεις. Μαθαίνεις τη ζωή τους, κάθεσαι με έναν άνθρωπο στον ίδιο καναπέ, μπαίνεις στο σπιτικό του και μοιράζεσαι στο άλμπουμ της ζωής του. Υποκλίνεσαι κι εσύ στον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή θα σου πει τις αλήθειές του».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *