Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

team
team
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναντίρρητα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια και οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Ρουκ Ζουκ είναι καθημερινά αρκετά ικανοποιητικά για αυτό και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε άθελά της πριν μερικές μέρες μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πως θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, ωστόσο δεν είχε βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Δάφορα δημοσιεύματα, εντωμεταξύ, ήθελαν την λαμπερή παρουσιάστρια να συζητάει τρία διαφορετικά πράγματα με τον σταθμό. Το πρώτο ήταν το «Ρουκ Ζουκ», το δεύτερο οι «Προδότες» και το τρίτο ένα νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 που προετοιμάζεται για το φθινόπωρο.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι δύο πλευρές, τα βρήκαν στα δύο από τα τρία που συζητούσαν, δηλαδή το σίριαλ και το παιχνίδι.

- Advertisement -

Μάλιστα, φαίνεται πως ο πραγματικός λόγος που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί εκκρεμούν ακόμα μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου που αφορούν στη σειρά.

Πηγή: youfly.com 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *