Η όμορφη ηθοποιός και γλυκιά μανούλα Ζέτα Δούκα, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της “Thrive ” η οποία είναι προγραμματισμένη την Κυριακή 7 Απριλίου στις 09:00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. Σκοπός της εκπομπής είναι η προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης αλλά και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Η ίδια μάλιστα έχει αποδείξει τις ευαισθησίες της σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και τη ζωή καθώς έχει δημιουργήσει τo δικό της blog με την ονομασία all4z.gr μέσα από το οποίο δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με το ευ ζην ενώ είναι και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Anasa”, η οποία στηρίζει άτομα τα οποία πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία θα συνομιλούν κάθε εβδομάδα, με τη Ζέτα Δούκα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ισορροπία. Μέσα από συζητήσεις θα παρουσιάζονται έξυπνες ιδέες και μεθόδους δίνοντας έτσι δύναμη και έμπνευση στον κόσμο ώστε να απαλλαχτεί από το στρες, το άγχος και την κούραση και να εξασφαλίσει καθημερινή ευημερία.

Παράλληλα θα λειτουργεί και η διαδικτυακή πλατφόρμα ευεξίας “ThriveGlobal.gr” στην οποία θα δημοσιεύονται συνεχώς άρθρα , ώστε να μπορεί κανείς να συγκρίνει εύκολα και άμεσα τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης των προβλημάτων με τους δικούς του.