Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα»

team
team

Καλεσμένη στη “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για το GNTM.

Αρχικά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε: “Η Ηλιάνα είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και ιδιαίτερα αυθόρμητη. Εγώ δεν θέλω να συγκρίνομαι με κανέναν άνθρωπο και εγώ έχω δηλώσεις σε όσους με ξέρουν και πίσω και μπροστά από τις κάμερες ότι ό,τι πρόβλημα έχω θα το πω εκεί που πρέπει και θα το λύσω κατ’ιδίαν. Γιατί ο κόσμος έχει τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχουν πραγματικά προβλήματα. Το να έχουμε εργασιακό πρόβλημα ή σχέσεων, δεν αφορά κανέναν”.

Και πρόσθεσε: “Εγώ είχα πραγματικά την τύχη να γνωρίσω ένα βράδυ τον Βασίλη Ζούλια. Με πήρε από το αρχιτεκτονικό γραφείο που φυτοζωούσα, με πέταξε στο Votre Beaute και με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου. Άλλαξε η ζωή μου. Εγώ δουλεύω σε χώρους που έχω επιλέξει και περνάω καλά”.

Για τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στο GNTM ανέφερε: “Είμαστε όλοι συνεργάτες αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν πηγαίναμε σπίτι μας, αυτά που λέγαμε, τα λέγαμε στους ανθρώπους μας. Δεν εννοούσε το bullying για εμένα. Εγώ με τη Βίκυ τσακωνόμασταν on camera. Οι λέξεις έχουν χάσει την αξία τους. Η Ηλιάνα έχει βήμα, μπορεί να απαντήσει η ίδια”.

- Advertisement -

Τέλος για τη Βίκυ Καγιά και για το αν χρωστάει την τηλεοπτική της καριέρα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: “Όχι. Με τη Βίκυ έχω υπάρξει υπάλληλός της πολλά χρόνια στη σχολή της και η γυνάικα με πρότεινα για έναν ρόλο στον οποίο απέτυχα, της Έλενας Χριστοπούλου. Είπε πήγαινε κι εγώ πήγα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μιλάνε για έναν ρόλο μπροστά από την κάμερα, απέτυχα στο κάστιγνκ. Στην οντισιόν εγώ πήγα για να γίνω art director γιατί αυτό κάνω και ξαφνικά με έβαζαν να μιλάω στα μοντέλα. Το ότι με πετάξανε μπροστά από τις κάμερες το χρωστάω στον Βουράκη, ο οποίος πάρα πολύ έξυπνα κατάλαβε και είπε βάλτε της ένα μικρόφωνο. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *