Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης το ΣΚ για τον Σπύρο Λάμπρυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

-

Υψηλές επιδόσεις κατέγραψε ο Σπύρος Λάμπρου στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star, αυξάνοντας το μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού στα δυναμικά κοινά.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star ήταν πρώτο και σημείωσε μερίδιο 14,7% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 14,6%, ο ΑΝΤ1 με 12%, ο Alpha με 11,8%, το Mega με 9,6%, το Open με 4,3%. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26.09 σημείωσε ποσοστό 14,3% στο δυναμικό κοινό 18- 54. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 14,3%, ο Alpha με 11,8%, ο ΑNT1 με 11,5%, το Mega με 9% και το Open με 4,3%.

- Advertisement -

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η άνοδος του δελτίου ειδήσεων την Κυριακή 27.09 καθώς ήταν πρώτο με ποσοστό 15,1%. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 15,0%, ο ΑΝΤ1 με 12,5%, ο Alpha με 11,8%, το Mega με 10,3% και το Open με 4,2%. O Σπύρος Λάμπρου με τις ικανότητες και την εμπειρία του στον τομέα της ενημέρωσης, δικαίωσε την επιλογή του ενημερωτικού τομέα του Star, ανεβάζοντας σημαντικά τα ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού.

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

MEGA: Ο τίτλος και η πρεμιέρα του Αθερίδη

Ολα είναι έτοιμα για τη νέα εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA με τίτλο "Ελα και θα δεις". Ο...

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: 500 επεισόδια και συνεχίζουν

Ήταν Οκτώβριος του ’13, όταν τρία «περίεργα» ζευγάρια εισβάλλουν στην ζωή μας, αλλάζουν τα βράδια μας και τις τηλεοπτικές μας...

Σοφία και Ραμόνα αναμετρούνται για την αρχηγία

Η αρχηγία του σπιτιού αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση! Η Σοφία και η Ραμόνα παίρνουν τα… καλάθια τους...

Αγριες Μέλισσες: Ο Χάρης Σώζος μπαίνει στη σειρά

Ενας νέος ρόλος μπαίνει στις Αγριες Μέλισσες. Ο Χάρης Σώζος θα ενσαρκώσει τον Σωκράτη Θέμελη. Πρόκειται για έναν μεγαλοτραπεζίτη που μπαίνει...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς