Χρήστος Φερεντίνος: Αποκαλύπτει την πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΙ και αρνήθηκε

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ο Χρήστος Φερεντίνος παραχώρησε συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day που έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha “Πάνω Κάτω” που θα παρουσιάσει και το οποίο επίσης κάνει πρεμιέρα σήμερα, ενώ όπως ανέφερε είχε πρόταση από το σταθμό του Φαλήρου την οποία και απέρριψε.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως πρώτη επιλογή του ΣΚΑΙ, για το τηλεπαιχνίδι “Boom” πριν από τον Σάκη Τανιμανίδη, και απολύτως δικαιολογημένα λόγω της μεγάλης του εμπειρίας σε τέτοιου είδους προγράμματα, ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος όπως ανακοίνωσε δεν θέλησε να διακόψει την πολυετή συνεργασία του με τον Alpha.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά “Έχω άγχος για να ρολάρουμε το παιχνίδι, να το… κουρδίσουμε! Είμαστε η γνωστή ομάδα εδώ και χρόνια. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κάθε χρόνο έχω αντίπαλους απέναντί μου, δεν είναι η πρώτη φορά. Εμένα δεν μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα αρέσει στον κόσμο. Είχα ήδη συζητήσει με τον Alpha, έχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία και ήδη είχαμε προχωρήσει, οπότε ευχαρίστησα πολύ τον ΣΚΑΙ για την πρότασή του. Η πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν να κάνω το Boom που θα κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης. Εξάλλου είχα και έχω μια άψογη συνεργασία με τον Alpha εδώ και έξι χρόνια, οπότε συνεχίζουμε.”

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *