Στο “Μπαράκι του Μάριου” στο Πετρογκάζι όπου τραγουδάει μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης, η Τάνια Τρύπη ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Θάνος Κοντογιώργης διασκέδασαν χθες το μεσημέρι η Ελενα Χριστοπούλου μαζί με τον αγαπημένο της Τόλη Κότση. Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι τους. Στην πολυπληθή παρεά του ζευγαριού ήταν και ένα άλλο πολυδιαφημισμένο ζευγάρι που δεν είναι άλλο από τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Μάλιστα, στην αρχή δημιουργήθηκε ένα θέμα με το τραπέζι καθώς δεν άρεσε στην Ελενα Χριστοπούλου και έσπευσε να το αλλάξει. Μετά από διαπραγματεύσεις την τοποθέτησαν μπροστά πρώτο τραπέζι πίστα, ενώ ο αγαπημένος της, γνωστός επιχειρηματίας δεν σταμάτησε να παίρνει λουλούδια και δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Μαζί τους και η Νατάσα Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από την επιχείρηση να μην υπάρξουν ούτε φωτογραφίες αλλά και ούτε τηλεοπτικά συνεργεία μέσα στο μαγαζί για να τους απαθανατίσει. Ωστόσο, το άγρυπνο μάτι του tinasmess.gr ήταν εκεί αδιάψευστος μάρτυρας.