Χρυσάφι στα πόδια των “Αρβύλα”. Ολη η αλήθεια για την τηλεοπτική τους επιστροφή

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
κανακης

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη. Ωστόσο, λίγα είναι τα δημοσιεύματα που αντιπροσωπεύουν την αλήθεια.

Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Αντώνη Κανάκη και τους “Ράδιο Αρβύλα”; Πότε επιστρέφουν στην τηλεόραση; Και τι γίνεται τελικά με τη δικαστική διαμάχη ΑΝΤ1 και Κανάκη;

Αλλά ας αρχίσουμε καλύτερα να εκθέτουμε τα γεγονότα από το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι Αντώνης Κανάκης και Θοδωρής Κυριακού προτίμησαν να τα βρουν μακριά από τις δικαστικές αίθουσες και να συμψηφίσουν τις οικονομικές τους απααιτήσεις. Κι αυτό γιατί ναι μεν ο παρουσιαστής έσπασε το συμβόλαιο που είχε με τον ΑΝΤ1 και ίσχυε μέχρι το 2021 αλλά από την άλλη το κανάλι είχε απλήρωτο τον παρουσιαστή εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβιβασμό και να μην διεκδικήσει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το χρωστούμενα παρά το γεγονός ότι μια καταγγελία σύμβασης λύεται έτσι κι αλλιώς δικαστικά.

Τώρα στο μέτωπο των προτάσεων, η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1, το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπά ούτε λεπτό. Μαζί του ήρθαν σε επαφή όλα τα κανάλια. Ηδη ο παρουσιαστής έχει συναντηθεί με OPEN TV αλλά και STAR, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει, ούτε και το πρώτο κανάλι έχει κάποιου είδους προτεραιότητα. Κι αυτό γιατί εκκρεμεί ραντεβού με τον ALPHA αλλά και τον ΣΚΑΪ, με δυο κανάλια που επίσης θα ήθελε να μιλήσει ώστε να πάρει και την τελική του απόφαση. Αλλωστε, ο ίδιος δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα από τη στιγμή μάλιστα που οι προσφορές πέφτουν βροχή.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *