Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης για την τηλεθέαση: «Δεν είδε την εκπομπή κανείς»

team
team

Αντέδρασε ο Νίκος Μάνεσης για τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας λόγο για σύστημα που έχει χαλάσει και πρέπει άμεσα να αλλάξει.

«Φτιάξτε τα others γιατί χάλασε ξανά. Σύμφωνα με την αγία AGB, χθες δεν μας είδε κανείς. Η λογική λέει ότι εμείς πρέπει να βγάλουμε μαύρο. Αφιερωμένο στην AGB και δείτε αύριο τι νούμερα θα έχει στο μαύρο. Θα μιλήσω στο μαύρο. Είχα δώσει όρκο να μην ξαναμιλήσω και να ανοίξω τρίτο ημίχρονο. Χάλασε, μαστορέψτε το, είναι ντροπή…» ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης.

Παρακάτω συνέχισε: «Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Έχουμε βγάλει στοιχεία και είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Είναι εργαλείο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχουν ομολογίες ότι χάλασε. Δεν γίνεται αυτό το πρόβλημα να μπει κάτω από χαλί. Την προηγούμενη φορά σηκώσαμε τη σημαία και είπαμε πως υπάρχουν και ανεξάρτητες αρχές. Να το τελειώνουμε το καλαμπούρι. Να εξηγήσουν πως τα others φτάνουν 50%. Να εξηγήσουν πως η πρώτη εκπομπή της ζώνης, είναι ξαφνικά ουραγός. Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας από τους ανύπαρκτους τηλεθεατές, να ανοίξουμε και να τον περιμένουμε» είπε εκνευρισμένος ο Νίκος Μάνεσης και συνέχισε:

«Δεν έχει να κάνει με τους τηλεθεατές, αλλά με την εξαφάνιση όγκου κοινού. Υπάρχουν κι άλλες εταιρίες. Εγώ δεν λέω ότι υπάρχει σκοπιμότητα, αλλά χάλασε το μηχάνημα. Δεν δίνουν απαντήσεις πως με ένα χαλασμένο μηχάνημα, όλοι μας ανά διαστήματα καταρρέουμε, εκτός από κάποιες σταθερές εξαιρέσεις. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για ειλικρίνεια, κακό ρεπορτάζ και ότι φοβάμαι να μιλήσω».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *