Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για ερώτηση δημοσιογράφου στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν είναι επιχείρημα τα νούμερα για να πάω κάποιος καλεσμένος σε μία εκπομπή»

team
team

Την ενόχλησή της για την ερώτηση που έγινε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος θεώρησε άκομψο το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από ρεπόρτερ εάν θα πήγαινε καλεσμένη στη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, δεδομένου ότι σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Να σας πω τι με πείραξε; Χωρίς να θέλω να κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας σε κανέναν συνάδελφο και χωρίς να θέλω να προσωποποιήσω την ερώτηση. Δεν ξέρω από ποιον έγινε και από ποιο κανάλι ήταν και δεν με ενδιαφέρει να μάθω, δεν θέλω ούτε εσείς να μου πείτε… αλλά το να είσαι δημοσιογράφος και να ρωτάς σε έναν άνθρωπο που συνεντευξιάζεις – που κι αυτός είναι του σιναφιού – ότι «θα πηγαίνατε σε μία εκπομπή με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης;», δεν είναι ωραίο παιδιά», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Χρειάζεται να έχουμε συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή που έχει κάνει δύο επεισόδια, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Δεν είναι επιχείρημα τα νούμερα για να πάω κάποιος καλεσμένος σε μία εκπομπή», σημειώνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA.

«Αν θες να κάνεις την ερώτηση για να θίξεις το γεγονός ότι δεν πήγε καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα – γιατί με αυτόν τον σκοπό γίνεται το ερώτημα – μπορείς να το θέσεις αλλιώς. Εγώ δουλεύω από το 1994 και ποτέ δεν μου έχουν πει τι να ρωτήσω. Ακόμη και να μου έλεγαν, δεν το έκανα», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας.

- Advertisement -

«Εμένα μου το ‘χουν πει και τους λέω: εγώ αυτό δεν το ρωτάω, μπορείς να μου το πεις έναν άλλο τρόπο να το ρωτήσω διαφορετικά για να μην υπάρχει θέμα; Υπάρχει τρόπος για όλα», σημειώνει η Άννα Ζηρδέλη.

«Εγώ πάντως διαφωνώ και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση δεν είχε κανένα νόημα. Τα νούμερα δεν είναι κριτήριο για να πας καλεσμένος σε μία εκπομπή, είναι και τα πρόσωπα, οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει σημασία πού θα πας να μιλήσεις, πρέπει να τον εμπιστεύεσαι», παρατηρεί στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Βίκυ με την Ελίνα δεν έχουν κάτι να τις χωρίσει. Η μία έφυγε οικειοθελώς από μία εκπομπή και πήγε η άλλη, γιατί το κανάλι έψαχνε μία παρουσιάστρια. Επειδή μίλησε για νούμερα τηλεθέασης, σε εμάς θα έρθει η Βίκυ αν την καλέσουμε;», έκλεισε χαριτολογώντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *