Ξεκινά γυρίσματα πολλά υποσχόμενη σειρά στην ΕΡΤ

team
team

Συνεχίζονται δυναμικά οι προσθήκες νέων προγραμμάτων στη σεζόν με την ΕΡΤ να παρουσιάζει το δυνατό της χαρτί, τη σειρά «Η Παραλία», μέσα στον Δεκέμβριο.

Η νέα κοινωνική σειρά, η οποία θα προβάλλεται μέσω της ΕΡΤ1, στοχεύει ψηλά με μία εξαιρετική πλοκή την οποία μεταφέρει στην μικρή οθόνη ένα επίσης «δυνατό» καστ. Σας έχουμε ήδη γράψει αναλυτικά για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές της σειράς και αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ιστορία που αναμένουμε με αγωνία να παρακολουθήσουμε.

 

Η Παραλία λοιπόν σύμφωνα με το mediatime ξεκινάει τα γυρίσματα της μέσα στον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου με τον στόχο της να είναι να βγει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο μέσα στον Δεκέμβριο. Το πότε ακριβώς όμως θα γίνει αυτό και πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης είναι ένα μεγάλο θέμα.

- Advertisement -

 

Η ΕΡΤ στοχεύει στην προβολή 2 με 3 επεισοδίων την εβδομάδα κάτι που φυσικά πρέπει να γίνει παίρνοντας υπόψη τον αυξημένο ανταγωνισμό αλλά και το ήδη υπάρχων πρόγραμμα των κρατικών καναλιών. Θεωρείται δεδομένο ότι οι σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Τα Νούμερα», «Τα καλύτερα μας χρόνια» και η εκπομπή «Το μουσικό κουτί» θα συνεχιστούν οπότε για την «Παραλία» μένουν μόνο τρεις μέρες κενές. Εκτός και αν φυσικά υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στο πρόγραμμα.

 

Την ίδια ώρα ακόμη μία σειρά, η «Πτώση» θα κάνει πρεμιέρα και προορίζεται για τις 22:00 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα. Έτσι αυτή τη στιγμή επικρατέστερη μέρα για την Παραλία είναι η Πέμπτη .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *