Όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess, τον Οκτώβριο του 2019, πρόκειται να ανέβει η παράσταση “Ωνάσης: Τα θέλω Όλα” στο Θέατρο Παλλάς από τις Θεατρικές Σκηνές ( “Ωνάσης – Τα θέλω Όλα”: Ένα έργο του Σταμάτη Φασουλή για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ). Πρόκειται για ένα πρωτότυπο έργο το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά παγκοσμίως, με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση “Ωνάσης – Τα θέλω Όλα”,που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η παράσταση αποτελείται από ένα θίασο 30 ηθοποιών και βασίζεται σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες.

Μάλιστα τον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ σε ότι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι θα υποδυθεί η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας  η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής, ενώ τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από την www.viva.gr