Βινύλιο: Το αποψινό φινάλε για την “χρυσή” παρέα με τις πολλές απαιτήσεις

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΒΙΝΥΛΙΟ

PING Αυλαία ρίχνει απόψε το Βινύλιο στο OPEN με ένα ροκ πάρτι που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές από τις 23.15. Και φυσικά τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν αφού η τηλεοπτική σεζόν έκλεισε με επιτυχία και κέρδη.

PONG Επιτυχία γιατί τόσο το Βινύλιο που μας αποχαιρετά απόψε πήγε πολύ καλύτερα από ότι θα περιμενε κανείς όσο και οι “Ράδιο Αρβύλα” που κατάφεραν να γίνουν συνήθεια να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία από πλευράς ανταπόκρισης του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστά τηλεθέασης που θα ζήλευε κάθε κανάλι.

PING Φυσικά, το OPEN πλήρωσε κάπως ακριβά την επιτυχία αυτή καθώς το ποσό που αμοίβεται ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του για όλη την παραγωγή ξεπερνά αυτό που εισέπραττε η Ελένη Μενεγάκη στο χρόνο. Εκείνη παίρνουν τα διπλά και μάλιστα για κάτι λιγότερο από έξι μήνες με τη διαφορά ότι στα χρήματα αυτά συμπεριλαμβάνεται όλη η παραγωγή των δυο εκπομπών και όχι μόνο η αμοιβή του Κανάκη. Πάρτε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε… Και άντε οι “Αρβύλα” μπορείς να πεις ότι είναι καθημερινή εκπομπή και δη ζωντανή, αλλά το “Βινύλιο” λες ότι βγαίνει και λίγο τσάμπα από τη στιγμή που άλλα συμφώνησαν και άλλα προέκυψαν. Γιατί η αλήθεια είναι αρχικά η συμφωνία προέβλεπε εκπομπή που θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, αλλά όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα εκεί ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του συνειδητοποίησαν ότι κουράζονται πολύ από το καθημερινό και δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν και σε μια δεύτερη εκπομπή. Ετσι, το Βινύλιο έγινε εβδομαδιαίο. Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν τέτοια η κούρασή τους που δεν κατάφεραν τελικά να βγάλουν ούτε τις 10 εκπομπές που είχαν υποσχεθεί στους τηλεθεατές και είχαν ανακοινώσει καθώς το Βινύλιο τελειώνει απόψε μετά απο 8 συνολικά παιγμένες εκπομπές. Και δεν χρειάζεται να σας πω για τους όρους του συμβολαίου όπου για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Κανακης δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν στο κανάλι – ευτυχώς να λέμε που κάνει νούμερα και μαζί με την Καινούργιου και Χρηστίδου σώζουν το γοήτρο του σταθμού – και επιθυμεί να ξέρει τι θα παίξει πριν και μετά την εκπομπή του ενώ εκείνος αποφασίζει ακόμα και για τις διαφημίσεις ή τις ταινίες ή ακόμα και για το πότε θα ρίξει τίτλους τέλους. Δηλαδή άλλες φορές η εκπομπή τελεκώνει 21.00, άλλες 21.10 και άλλες 20.55 ανάλογα με τα κέφια και την όρεξη της παρέας.

PONG Να σας θυμίσω ότι κάτι ανάλογες απαιτήσεις είχαν και στον ΑΝΤ1 και τα έσπασαν αλλά και στον ΣΚΑΪ που επίσης οι Ραδιο Αρβυλιώτες έφυγαν εν μκια νυχτί με άσχημο τρόπο και με αλληλοκατηγορίες που λίγο έλειψαν να τους στείλουν στα δικαστήρια με το κανάλι.  Και τώρα που αναφέρθηκα στο φινάλε να σας πω ότι το Ράδιο Αρβύλα θα τελειώσει για φέτος τέλη Μαίου καθώς πατροπαράδοτα ο Ιούνιος βρίσκει τον Κανάκη και την παρέα του εκτός πλατό.  Πρώτοι κλείνουν τη σεζόν, τελευταίοι την ανοίγουν χρόνια τώρα. Πάντως, παρά τους όρους, τις προϋποθέσεις, τους αστερίσκους, τις διαπραγματεύσεις και τα πολλά μηδενικά στο συμβόλαιο όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Κανάκης και οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν και του χρόνου στο OPEN. Μην σας πω ότι ίσως θα είναι και οι μόνοι από τους φετινούς; Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *