Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ελίνα Παπίλα: «Πολύ γλυκό κορίτσι, μια χαρά είναι…»

team
team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο “After Dark”. Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του Open αναφερόμενη στην καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η οποία εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε.

Αρχικά, όσον αφορά το “Πάμε Πακέτο”, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το τέλος της εκπομπής δεν ήταν κάτι εύκολο για εκείνη: “Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν”.

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 δεν ευδοκίμησε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να αναφέρει πάνω σε αυτό: “Εγώ τα δήλωσα αυτά που είχα να πω. Δεν υπήρχε συναντίληψη για το περιεχόμενο. Δεν συμφωνήσαμε στο πώς θα είναι η εκπομπή και μόνο. Στην αρχή με προσέγγισαν για ένα live πράγμα, καθημερινό, κλπ. Μετά έγινε γραμμένο πιθανόν… Εντάξει, δεν συμφωνήσαμε γενικώς για τη δομή. Είναι πιο συνεπές όταν πιστεύω ότι κάτι δεν είναι αυτό που μπορώ να δώσω εγώ στον κόσμο… Έχω κάνει στροφή όσο και να φαίνεται ρομαντικό αυτό. Θέλω να δώσω λίγο από το φως, από τη θετικότητα που μπορώ να δώσω στον κόσμο. Εάν δεν μπορώ να το κάνω αυτό, καλύτερα να μην το κάνω αυτό. Τους το είπα, το σεβάστηκαν οι άνθρωποι, όλα καλά”.

Στο σημείο εκείνο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πρόσθεσε: “Πιθανόν να έγινε τόση μεγάλη αναπαραγωγή γιατί μπορεί να θέλει ο κόσμος πολύ να με δει στην τηλεόραση και τον ευχαριστώ. Επειδή σέβομαι αυτό το κοινό, θέλω όταν και αν θα ξανακάνω τηλεόραση… Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Έχω δώσει μάλιστα και συγκεκριμένες στήλες που ήθελα να κάνω, δεν ξέρω αν θα τις δω να τις κάνουν. Ας τις κάνουν, αν είναι για το καλό του κόσμου, μακάρι να γίνουν οι στήλες που έχω προτείνει, θα χαρώ πάρα πολύ”.

- Advertisement -

Αμέσως μετά ήρθε η ώρα για το παιχνίδι “Δάγκωσε τη γλώσσα σου”, στο οποίο η Βίκυ Χαταζηβασιλείου κλήθηκε να σχολιάσει διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Όταν ήρθε η σειρά της Ελίνας Παπίλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον ΑΝΤ1. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είπε στον Θέμη Γεωργαντά: “Πολύ γλυκό κορίτσι, μια χαρά είναι το κορίτσι, δεν την ξέρω και πολύ καλά, μια χαρά μου φαίνεται. Δεν την είχα δει πέρυσι στο Star, είναι η ώρα που δεν βλέπω τηλεόραση. Εσύ; Την παρακολούθησες; Πώς σου φάνηκε; Μια χαρά; Οκ! Είχε ακουστεί ότι θα είναι στο πάνελ της εκπομπής, βέβαια ισχύει, εννοείται”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *