Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησα με τον ΑΝΤ1»

team
team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τον Γιάννη Βίτσα. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή της να μην κάνει την εκπομπή που ετοίμαζε στον ΑΝΤ1.

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά το στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *