Βάσω Λασκαράκη: Στενοχωριέμαι να με ρωτάνε για το “Σόι σου”

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έρωτας μετά”, απαντά στον Βασίλη Ανδριτσάνο στο περιοδικό Τηλέραμα, για το αν ήταν δύσκολη η μετάβαση από την κωμική σειρά “Το Σόι σου” στην σειρά “Έρωτας μετά”, αν θα ήθελε να επιστρέψει το Σόι αλλά κι αν θέλει να την ρωτούν για την κωμική σειρά που λάτρεψε το κοινό επί σειρά ετών.

Πώς ήταν η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα;

«Σίγουρα ήταν δύσκολη. Είχα συνηθίσει σε ένα πράγμα και τα εκφραστικά μου μέσα είχαν προσαρμοστεί 5 χρόνια επί 10 ώρες την ημέρα στην κωμωδία. Δεν ήταν δύσκολη η υποκριτική μετάβαση, γιατί είχα τη βοήθεια των σκηνοθετών να με “χτυπάνε” αλύπητα, ήταν δύσκολη η συναισθηματική μετάβαση. Ήταν σαν να έφυγα από μια οικογένεια πολύ απότομα, και ξαφνικά, μέσα σε ούτε έναν μήνα, έπρεπε να ενσωματωθώ σε μια άλλη. Ήταν συναισθηματικό το σοκ».

Πιστεύετε πως πήραμε το μάθημά μας από τα ριάλιτι και φέτος έχουμε κάνει στροφή στη μυθοπλασία;

- Advertisement -

«Δεν νομίζω ότι κάνουμε στροφή στη μυθοπλασία. Υπάρχουν ακόμα πολλά ριάλιτι στον αέρα. Ούτε κανείς παίρνει κάποιο μάθημα… Είναι τι θέλει το κοινό τη δεδομένη εποχή. Το κοινό σήμερα είναι μπερδεμένο, όπως όλοι οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους, με όλα αυτά που μας έχουν βρει τα τελευταία χρόνια. Το κοινό έχει ένα τηλεκοντρόλ στα χέρια του και επιλέγει όποιο θέαμα το κάνει να περνά καλύτερα και να χαλαρώνει».

Θα θέλατε να επιστρέψει το «Σόι σου» στους δέκτες μας;

«Δεν είμαι υπέρ των come back των σειρών. Θα προτιμούσα να έπαιρνε κάποιος το “Σόι” και να το έκανε μια ωραία ταινία, γιατί δεν ξέρω αν όλο αυτό θα μπορούσε να ξαναγίνει. Όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξανακάνουμε όλο αυτό. Φυσικά είναι μια σειρά που όχι απλώς την έχω αγαπήσει, είναι πυκνότητα ζωής σε αυτά τα πέντε χρόνια, με αυτούς τους ανθρώπους, και συναισθηματικά δεν θέλω να με ρωτάνε, γιατί στενοχωριέμαι, υπάρχει αυτή η συγκίνηση. Το έχω κρατήσει μέσα μου σαν ένα πολύτιμο κομμάτι και της ζωής μου και της δουλειάς μου. Δεν ξέρω όμως αν θα με ενδιέφερε να ξαναγίνει».

Πράγματι, η συγκίνηση της ηθοποιού κατά την ολοκλήρωση της σειράς ήταν εμφανής κι από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από τη σειρά “Το Σόι σου” εξάλλου απέκτησε δυνατές φιλίες όπως αυτή με τον Ηλία Μελέτη με τον οποίο έγιναν και κουμπάροι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *