Μια μέρα πριν την πρεμιέρα της νέας μεσημεριανής εκπομπής του Open “Όλα λάθος” με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την Μαντώ Γαστεράτου και Άννα Μαρία Βέλλη στο πλευρό του όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά εδώ στο tinasmess (Είναι επίσημο: Αυτοί έκλεισαν στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Ολο το παρασκήνιο) ο Βαγγέλης Περρής έρχεται να ταράξει λίγο τα πνεύματα με τα καυστικά του σχόλια., τα οποία και συνηθίζει.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, σε μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα Instagram Stories του γράφει “Τα παλιά χρόνια υπήρχε το ΟΛΑ ΜΠΙΠ.. το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.. το ΌΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..” αναφερόμενος στις εκπομπές που παρουσίαζε με τον Θέμη Αναστασιάδη, ενώ σε επόμενη φωτογραφία προσθέτει “Τώρα υπάρχει το ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα  του εκπομπή. ” και κλείνει με το σχόλιο “Πολύ beyond”, εννοώντας “πόσο μπροστά”… Στο μεταξύ, να αναφέρουμε ότι ο Βαγγέλης Περρής ενώ είχε αναλάβει την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής του καναλιού που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδη, αποχώρησε. Αν και γράφτηκε ότι ο λόγος ήταν η διαπίστωση πως στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον αέρα είχε τροποποιηθεί χωρίς να έχει ο ίδιος ενημερωθεί.

Το tinasmess.gr ωστόσο επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αποχωρεί από την εκπομπή αλλά διευκρίνησε ότι ο λόγος έχει να κάνει με τις εκλογές. Ο δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σύρου και πάει πλέον μόνιμα να μείνει στο νησί του.

Τα συμπεράσματα δικά σας..