Βαγγέλης Περρής – «Ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκα»

team
team

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την αποχώρηση από το Πρωινό μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Πρωινό είχαμε πει από πέρυσι ότι ήταν δύο χρόνια τα οποία πέρασαν πάρα πολύ ωραία, δημιουργικά, ευχάριστα και είχε το ενδιαφέρον των προσωπικών σχέσεων που τελείωσε».

«Εκ των πραγμάτων ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δηλαδή δεν φαντάζομαι ότι κανείς με ευκολία αφήνει μια σιγουριά για να μπει σε μια περιπέτεια. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προβλέψει παρόλο που ήδη έχουν εμφανιστεί πολλές Κασσάνδρες που προβλέπουν καταστροφές, εξαφανίσεις και αλλαγές… Θα δείξει, όπως μάθαμε από πέρσι, γιατί αλλιώς ξεκινούν τα πράγματα και αλλιώς καταλήγουν. Είμαι σίγουρος ότι οι τίτλοι των εκπομπών δεν λένε τίποτα. Υπάρχουν ευφυέστατοι τίτλοι που οι εκπομπές εξαφανίστηκαν και πολύ συνηθισμένοι που έκαναν επιτυχία».

«Για μένα το OPEN δεν είναι νέα τηλεοπτική στέγη, είναι εξοχικό! Δηλαδή εγώ παραμένω στον ΑΝΤ1, συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ταυτόχρονα είχα μια ιδέα που την έδωσα, άρεσε και είμαι ένα εργαλείο της»» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *