Τζώνη Καλημέρης: Έτσι έκανε ξαφνικό «ντου» στη «Super Κατερίνα»

team
team

Ο Τζώνη Καλημέρης έκανε το πέρασμά του από το πλατώ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον προσκαλεί να καθίσει ζωντανά στο πάνελ.

«Επειδή πατάς πρώτη φορά το πόδι σου, σου ‘χω και μούτρα γιατί σε παρακαλάω πόσο καιρό για μία συνέντευξη δεν έχεις έρθει» του είπε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν μ’ έχει πάρει κανένας δικός σου».

«Αν δεν έχουμε πάει καλά, θα φταις εσύ να ξέρεις» σχολίασε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Τζώνη Καλημέρης «εισέβαλε» στο πλατώ και κάθισε στο πάνελ της εκπομπής, όπου εκείνη την ώρα συζητιόταν το θέμα με τις αντιδράσεις για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision.

Μετά την ολοκλήρωση του θέματος, ο Τζώνη Καλημέρης αποχώρησε από την εκπομπή και ανανέωσε το ραντεβού του με την Κατερίνα Καινούργιου για την ερχόμενη Πέμπτη.

- Advertisement -

«Πόσο καιρό σου ζητάω μία συνέντευξη, γιατί έχουμε να μιλήσουμε για τόσα πολλά πράγματα. Μέσα στη βδομάδα υπόσχεσαι; Την Πέμπτη. Τετάρτη έχουμε τον Υπουργό, τον κύριο Γεωργιάδη» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τον αποχαιρέτησε λέγοντας: «Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, με έχεις στηρίξει πάρα πολύ και ειδικά στα πρώτα μου βήματα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *