ΤΖΟΚΕΡ: Τουλάχιστον 2,2 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση!

team
team

Τουλάχιστον 2,2 εκατ. ευρώ κληρωνει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ – Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο opaponline.gr

Την ευκαιρία να καταθέτουν τα δελτία τους διαδικτυακά, με λίγα κλικ, έχουν, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες υπάρχει διαθέσιμη προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3) τόσο στο opaponline.gr όσο και στο Opaponline App. Για την προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εκτός από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία, όλοι οι παίκτες διεκδικούν επίσης και από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

- Advertisement -

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr, εκτός από ΤΖΟΚΕΡ μπορεί κανείς να βρει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ  (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, ΠΡΟΤΟ) online, όπου κι αν βρίσκεται.

Πιο συγκεκριμένα, στο opaponline.gr εκτός από το να καταθέτεις online δελτίο, ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *