Επιστρέφουν μαζί στην τηλεόραση η Ελενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής. Το ζευγάρι που έχει παρουσιάσει μαζί το πρωινό του MEGA τη σεζόν 2014- 2015 θα ξαναβρεθεί μαζί στο ίδιο πλατό αλλά αυτή τη φορά ενός άλλου καναλιού, του OPEN.

Ωστόσο, υπάρχει μια ακόμα μικρή λεπτομέρεια: η Ελενα Τσαβαλιά θα είναι η παρουσιάστρια και ο Μάρκος Σεφερλής ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής “Μεσημεριάτικα” που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου στις 13.00.

τσαβαλιά

Όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου της εκπομπής η Έλενα Τσαβαλιά έρχεται καθημερινά… μεσημεριάτικα, για να σας κάνει την πιο καλή παρέα με μία εκπομπή  γεμάτη εικόνες, τραγούδια αλλά και προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, σχέσεων και οικογένειας. Μέσα από την εκπομπή η Έλενα, που είναι μία στοργική μητέρα και
σύγχρονη εργαζόμενη νοικοκυρά, θα αναζητήσει και θα προτείνει λύσεις που κάνουν
πιο εύκολη τη ζωή κάθε γυναίκας.

Φυσικά, δε θα είναι μόνη της στο στούντιο. Κάθε φορά θα καλεί ένα γνωστό πρόσωπο είτε της εγχώριας σόου μπιζ είτε της τρέχουσας επικαιρότητας και θα ξετυλίγει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία.

Στην πρώτη εκπομπή ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος «λυγίζει» καθώς τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Με ποιο τρόπο κατάφερε η Έλενα να τον κάνει να δακρύσει;