Τρύφωνας Σαμαράς για τον Λάκη Γαβαλά: «Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά»

team
team

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο Mega Καλημέρα και βέβαια, ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα μπορούσε να λείψει από το μενού…

«Του κ. Γαβαλά του αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα και να λέει για κάποια πρόσωπα. Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά… Με ονόμασε «Mr Μπούτια», τι να πεις άλλο για τον Λάκη Γαβαλά; «Mr Πόδια» να τον πω; Γιατί αυτός είναι χορευτής και μου μοιάζει πιο πολύ με τον «Mr Μπούτια» θα έλεγα.

Σέβομαι την καριέρα του, αυτό που έχει κάνει σαν βιοτέχνης, σαν επιχειρηματίας που έφερνε διάφορες μάρκες -γιατί ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής. Δεν μπορεί επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει κάποιους ανθρώπους που έχουν μια καριέρα στον χώρο αυτό. Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλος, αλλά εγώ άρχισα πολύ πιο νωρίς την καριέρα μου στη μόδα», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Από το GNTM δεν είδαμε καμία κοπέλα να προχωράει και να κάνει καριέρα», είπε για το reality μοντέλων του Star.

- Advertisement -

«Η μητέρα μου μού λείπει πολύ και όσο περνούν τα χρόνια μου λείπει περισσότερο. Ένα μεσημέρι μας ανακοίνωσε ότι είχε κάνει κάποιες εξετάσεις και της αποκάλυψαν ότι έχει καρκίνο. Σίγουρα ήταν αυτό που λέμε μαχαιριά», εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *