Ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η επίσης ηθοποιός σύζυγος του Ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, γιορτάζουν τα 200 χρόνια Ελληνικής ανεξαρτησίας. Η αγάπη του διάσημου ζευγαριού για την Ελλάδα είναι γνωστή, αφού η χώρα μας αποτελεί σταθερό προορισμό για εκείνους κάθε καλοκαίρι.
Ο επίσημος λογαριασμός της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου οι δυο τους, εμφανώς ενθουσιασμένοι, μιλούν για τον εορτασμό των 200 χρόνων ανεξαρτησίας της Ελλάδας από το 1821 έως το 2021. Μάλιστα προκαλεί συγκίνηση η Ρίτα Γουίλσον η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει στο βίντεο “Είναι συναρπαστικό να γιορτάζω την ελληνική μου καταγωγή και την ελληνική σου ιθαγένεια” απευθυνόμενη στον Τομ Χανκς ο οποίος πήρε το λόγο μιλώντας με υπέροχα λόγια για την Ελλάδα λέγοντας “Ελλάδα ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας, ο τόπος σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων” και συνέχισε “Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος!”
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου, δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter θέλοντας να ευχαριστήσει το διάσημο ζευγάρι, καθώς όπως αναφέρει θα βρεθούν στην χώρα μας για τους εορτασμούς των 200 χρόνων ανεξαρτησίας.

- Advertisement -
Δείτε το βίντεο:
https://www.instagram.com/p/B9XOJoDJEp5/