Το “χαρτί” που λέγεται Ναταλία, ο απλήρωτος Λάκης και ο αδηφάγος Λιάγκας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Ναταλία Γερμανού (2)

Το έχω πει και θα το επαναλάβω αρκετές φορές μέχρι οι ενδιαφέρόμενοι να δείξουν την πρέπουσα σημασία. Ναι οι μέρες που διανύουμε αστρολογικά δεν είναι και οι καλύτερες, ωστόσο, έρχονται και χειρότερες οπότε προσοχή που βάζεται την υπογραφή σας τηλεοπτικοί αστέρες γιατί βλέπετε τι έπαθε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία υπέγραψε μέσα στην έκλειψη το συμβόλαιό της. PING Περίοδος διεργασιών συζητήσεων, αλλαγών στα κανάλια, αλλά υπάρχουν και μερικές σταθερές τόσο στη ζωή όσο και στην τηλεόραση. Μια από αυτές είναι και η Ναταλία Γερμανού για τον ALPHA. Ειδικά φέτος ο τίτλος είναι ταμάμ… “Καλύτερα δεν γίνεται” κι αυτό γιατί θεωρώ ότι το Ναταλάκι γύρισε σπίτι της, σε ένα περιβάλλον ασφαλές, οικογενειακό όπου την άφησε να βγάλει προς τον κόσμο ό,τι καλύτερο διαθέτει και δεν είναι λίγα αυτά. Γιατί κακά τα ψέματα στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχουν και πολλές παρουσιάστριες με την εμπειρία, την κατάρτιση αλλά και την αμεσότητα της Ναταλίας. Εγώ δηλώνω φαν των συνεντεύξεών της και της το έχω πει πολλές φορές είτε αυτές είναι τηλεοπτικές είτε ραδιοφωνικές. Ο μόνος της εχθρός είναι ο κακός ευαυτός της. Αυτός που κάνει την εμφάνισή του όταν δεν έχουμε διάθεση, κέφι, όταν όλα μας πάνε στραβά, όταν δεν έχουμε ξυπνήσει καλά το πρωί, όταν σαν γυναίκες που είμαστε μας πιάνουν οι ανασφάλειές μας, αλλά ακόμα κι αυτά είναι τόσο ανθρώπινα και αληθινά. Μετά από κάποια χρόνια παραμονής στο Εpsilon με τις δυσκολίες που πέρασε, η Ναταλία είναι και πάλι παρούσα στα τηλεοπτικά με τη θέση που της αξίζει στην ελληνική τηλεόραση μονοπωλώντας τα Σαββατοκύριακά μας όχι γιατί επιχείρησε να κάνει την τεράστια ανατροπή στην τηλεόραση με την εκπομπή της, αλλά γιατί κατάφερε να μας κάνει μέρος της παρέας της.

PONG Τα προβλήματα συνεχίζονται στο OPEN και η δικαστική οδός φαίνεται να φαντάζει μονόδρομος από εδώ κι εμπρός για τις εξωτερικές παραγωγές. Σε αυτές φυσικά συγκαταλέγεται και ένα όνομα που δεν θα περίμενε κανείς να δει και δεν είναι άλλος από τον Λάκη Λαζόπουλο. Αν ο Λάκης για το “Τσαντίρι” του έχει πληρωθεί μόνο το πρώτο επεισόδιο και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά – αν δεν το έχει κάνει ήδη – τότε δεν έχει ελπίδα κανείς να πληρωθεί σε αυτό το κανάλι κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

- Advertisement -

PING Πονοκέφαλος έχει καταντήσει η υπόθεση Ατζούν για τον ΣΚΑΪ και όχι μόνο. Ναι μεν το κανάλι του Νέου Φαλήρου προχωράει κανονικά το πρόγραμμά του χωρίς τον Τούρκο παραγωγό, ωστόσο, μια μικρή χαραμάδα την έχει αφήσει ανοιχτή μήπως και γυρίσει. Μην σας πω ότι μπορεί και κάποιοι να περιμένουν ή να ξερασταλιάζουν πάνω από το τηλέφωνο. PONG Και θα κλείσω τη στήλη με Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στήνει την εκπομπή του και όλη την ώρα είναι στα τηλέφωνα για να κλείσει τους νέους του συνεργάτες. Μην τον βλέπετε σε φωτό παραλίας ή να κάνει τζετ σκι, το αγόρι δουλεύει και μάλιστα σκληρά. Αλλωστε, τον χειμώνα – Ατζούν θέλοντος – θα σκάει μύτη με δυο δίωρα στον αέρα του ΣΚΑΪ για να αναπληρώσει και τα χαμένο περσινό έδαφος και φυσικά να καταφέρει μεγαλύτερο πακετάκι από τον ΣΚΑΪ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *