Δεν έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωνε την Πόπη Τσαπανίδου ως Διευθύντρια τηλεόρασης καταθέτοντας παράλληλα και την αίτηση για την 6η τηλεοπτική άδεια μαζί με την εγγυητική.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες η δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή της χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της αποχώρησής της από το κανάλι και από μια θέση που πολλοί δεν της το ‘χαν. Κάποιοι λένε ότι η Πόπη Τσαπανίδου διαφώνησε εντονότατα για το ύφος του καναλιού στον ενημερωτικό τομέα. Κάποιοι ίσως λίγο πιο πονηροί μιλούν για προσυμφωνημένο διαζύγιο με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των αδειών. Μάλιστα, σήμερα έγινε γμωστό ότι η αίτηση της Alter ego προχωράει στο δεύτερο στάδιο καθώς σύμφωνα με το ΕΣΡ ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα έκανε επαφές με στελέχη και ήταν εκείνη που είχε μάλιστα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Action 24 πριν από λίγο καιρό προκαλώντας όργιο φημών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, ο Σταμάτης Μαλέλης είναι αυτός που έχει πλέον ενεργό ρόλο στο αρχικά διαδικτυακό κανάλι που στήνεται, γιατί το τηλεοπτικό είναι αλήθεια ότι αργεί ακόμα. Οσο για την Πόπη Τσαπανίδου αν και διάφορα δημοσιεύματα την ήθελαν να συνομιλεί με το OPEN, η αλήθεια είναι ότι ή δεν προχώρησαν ή ήταν απλά οι επαφές που έχουν δυο φίλοι κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Μιχαλέλης συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με την δημοσιογράφο. Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Πόπη Τσαπανίδου είναι σε επαφές με τον ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι ότι μόνο έκπληξη μπορεί να προκαλεί η είδηση αυτή από τη στιγμή που από τη μια απολύθηκε κόσμος πριν από λίγο καιρό κι από την άλλη ακόμα δεν έχουν αξιοποιηθεί όλοι όσοι είχαν προσληφθεί για το 24ώρο κανάλι, η πραγματοποίηση του οποίου ματαιώθηκε. Εκτός κι αν οι ιθύνοντες την προορίζουν για τα δελτία ειδήσεων…