Το σπαρακτικό μήνυμα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το θάνατο της γυναίκας του και το παράπονό του

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
sotirakopoulos

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα το Χρήστου Σωτηρακόπουλου που χθες έχασε τη σύζυγό του, Άντζελα. Ο γνωστός σπορτκάστερ την αποχαιρέτισε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο instagram:

Επέλεξε να δώσει τη μάχη της όρθια και έπεσε όπως ταίριαζε στον επίμονο χαρακτήρα της… καταφερε στο παρελθόν να δραπετεύσει δυο φορές από του χάρου τα δόντια αλλά τούτη της φύλαξε καρτέρι… μου χάρισε τον Ρομπερτ και την Χριστίνα που ήταν για εκείνη όλη η ζωή της… τα μάτια τους και τα πρόσωπα τους μου υπενθυμίζουν πως κάποια μέρα, κάποτε, δυο άγνωστοι συναντήθηκαν, αγαπήθηκαν,αποφασισαν να ενώσουν τις ζωες τους in sickness and in health… γέλασαν, έκλαψαν μάλωσαν,προσπάθησαν πολύ και δημιούργησαν μαζί… και έφεραν στον κόσμο δυο ζωές … πρόλαβε να τα δει να σπουδάζουν, να δουλεύουν… να γίνονται σωστοί άνθρωποι πάνω σε αρχές που έδωσε η ίδια, γιατί οι μητέρες είναι οι τεχνικοί διευθυντές μέσα σε κάθε σπίτι και εκείνες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των παιδιών… ένα ευχαριστώ από καρδιας σε όλες και ολους για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, το εκτιμάμε όλοι μας από τα βάθη της καρδιας… και κάτι συμπληρωματικό γιατί είναι άδικο να υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια ιατρικης παράλειψης, οι γιατροί και οι νοσηλευτες έδωσαν τεράστια μάχη αλλά τα μικρόβια παραμονεύουν παντού και αν βρουν ευάλωτο οργανισμό επιτίθενται… τους ευχαριστώ ολους για την προσπάθεια και την φροντίδα που είχε εως το τέλος … R.I.P.Angela… we laughed, we cried, we fell in love, we got hurt, we got sad, we got happy, but more importantly, we lived our lives“.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος μίλησε στον αέρα του Σπορ FM, τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίον έχει συνδέσει το όνομά του, και εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η ίδια επιθυμούσε να γίνει καύση της σορού της, αλλά αυτό δεν μπορεί να το κάνει στην Ελλάδα. Επίσης, τόνισε πως «είναι πάρα πολύ σημαντικό τη ζωή να τη ζεις» και πρόσθεσε πως, «όπως είχε πει κάποτε ένας φιλόσοφος “στο σκάκι και ο βασιλιάς και το πιόνι, στο τέλος στο ίδιο κουτί μπαίνουν”».

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aντζελα Σωτηρακοπούλου αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και πριν από τρεις εβδομάδες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Κατά τη νοσηλεία της, τα χρόνια προβλήματα επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας της, και η άτυχη γυναίκα, νόσησε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Η Aντζελα Σωτηρακοπούλου  είχε παντρευτεί τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο το 1987 και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Η ίδια είχε αφήσει τη γενέτειρά της, το Λίβερπουλ, για να ζήσει στο πλευρό του δημοσιογράφου στην Αθήνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *