Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την τηλεθέαση – «Χθες φάγαμε ξύλο, το παραδεχόμαστε»

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Έναρξη με απώλειες και σχόλια έκανε σήμερα η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, αναφέρθηκε στην απουσία του Παναγιώτη Ραφαηλίδη από το πλατό της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες, απέναντι στην κάλυψη της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

«Καλωσορίσατε στον προορισμό σας, στο καταφύγιό σας. Είναι μία υπέροχη μέρα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, που είναι αρρωστούλης στο σπίτι με το στομαχάκι του να πονά. Περαστικά και σε αγαπάμε, γρήγορα κοντά μας», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Τη θέση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη πήρε ο Γιάννης Κορδώνης.

- Advertisement -

Στη συνέχεια και κατά τον σχολιασμό των παραλειπόμενων από τη χθεσινή στέψη του βασιλιά Καρόλου, η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε να σχολιάσει χαριτολογώντας και τις χαμηλές «πτήσεις» του «Καλύτερα δε γίνεται» στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Μας χτύπησε αλύπητα κι εμάς η στέψη. Είπε κάτι πολύ σωστό τις προάλλες ο Νίκος Μουτσινάς. Λέει: ανεβάζετε τα νούμερά σας στα social μόνο όταν είστε πρώτοι. Εμείς λοιπόν διαφοροποιούμαστε και τα ανεβάζουμε και όταν… πατώνουμε», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Χθες φάγαμε το ξύλο της αρκούδας από τα άλλα κανάλια, που είχαν ζωντανή σύνδεση και πολύ προσεγμένα από τη στέψη του Καρόλου. Οφείλουμε να το δεχθούμε και να το παραδεχθούμε», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 το «Καλύτερα δε γίνεται» έκλεισε με μέσο όρο 11,9% στο σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *