Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τα νούμερα της Μπακοδήμου και η απάντησή της: «Σε αγαπώ και σε θαυμάζω και σε ζηλεύω»

team
team

Το twitter είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ναταλίας Γερμανού , όπου πολλές φορές επιλέγει να τοποθετηθεί για διάφορα θέματα .

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μία τηλεθεάτρια θέλησε μέσω Twitter να δηλώσει την προτίμησή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου που παίζει απέναντι από εκείνη της Ναταλίας Γερμανού και αναρωτήθηκε για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ. Τότε η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το δικό της σχόλιο, παραδίδοντας μαθήματα τηλεοπτικής ευγενούς άμιλλας.

«Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Έτσι, μέσα από τον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου αναφώνησε χαρακτηριστικά πως «θέλω να το παίξω τέρμα αλληλεγγύη! Είναι ένα tweet που μας έκανε η Ναταλία Γερμανού. Είναι μια χρήστρια του Twitter που γράφει για μένα, «Για μένα χίλιες φορές το #Γεια σου από το #Καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά. Ίσως επειδή βρίσκονται στον ΣΚΑΪ» και απαντάει η Ναταλία Γερμανού, «Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου». Φιλενάδα σου έβαλα και καρδούλα μετά αλλά δεν το έχουμε».

- Advertisement -

«Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ και σε θαυμάζω και σε ζηλεύω» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπακοδήμου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *