Το Σάββατο στο «J2US» ο Νίκος Μουτσινάς!

team
team

Σταματημό δεν έχει από ό,τι φαίνεται ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς η περιοδεία του σε όλα τα κανάλια, πέρα από τον ΣΚΑΙ στον οποίον ανήκει, συνεχίζεται με επιτυχία.

Επόμενη στάση ο ALPHA, ένα κανάλι που βρισκόταν για πολλά χρόνια παρουσιάζοντας το Δέστε τους. Η επιστροφή του στο συγκεκριμένο κανάλι λοιπόν είναι γεγονός καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αυτό το Σάββατο θα είναι ο λαμπερός καλεσμένος του Just the 2 of Us.

Οι εκπλήξεις που θα δούμε το Σάββατο στο J2US

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού, Happy Day, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί το Σάββατο στο λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη με τις εκπλήξεις να είναι πολλές όπως είπαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πάντρεμα Κοκλώνη – Μουτσινά θα αφήσει ιστορία όσο αναφορά την διαδρομή του J2US καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του και την στήλη «Χρυσή Τηλεόραση», σχολιάζει με μοναδικό και καυστικό τρόπο τις εμφανίσεις του λαμπερού show.

- Advertisement -

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΙ;

Παρατηρώντας τους τελευταίους δύο μήνες τον Νίκο Μουτσινά και τις εμφανίσεις του, ο παρουσιαστής φέτος έχει κάνει αρκετές και καμία από αυτές δεν ήταν στον ΣΚΑΙ, τον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται. Μια το Ρουκ Ζούκ, με το οποίο παίζουν και απέναντι τις καθημερινές, την εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN, και μια η σαρωτική του εμφάνιση στο Dancing With The Stars και τώρα το J2US, είναι προφανές πως οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον σταθμό όπως αναφέρει και η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ολίγον τι περίεργες και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν είναι ευχαριστημένος με το κανάλι το οποίο συνεργάζεται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι βλέπουν φανατικά το J2US το Σάββατο έχουν ακόμη ένα λόγο για να το παρακολουθήσουν καθώς λαμπερός καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *