Το “Οpera Tables” στην αγκαλία της Φαίης Σκορδά αλλά και στη βιτρίνα του ανθοπωλείου Drizos στο Κολωνάκι

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Το ντεμπούτο του coffee table book “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο, στις αρχές του Μαΐου, ταξιδεύοντας τους αναγνώστες στον κόσμο της όπερας.

Στις σελίδες του βιβλίου φιλοξενούνται θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες και φωτογραφικό υλικό από 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη μαγεία και τη περιπέτεια της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τον ενθουσιασμό των εμπνευσμένων προτάσεων διακόσμησης.

Το γνωστό ανθοπωλείο Drizos στην οδό Κριεζώτου 1 στο Κολωνάκι, φιλοξενεί στην κεντρική βιτρίνα του καταστήματος για τον μήνα Ιούλιο το “Οpera Tables”, ανάμεσα σε συνθέσεις και φρέσκα λουλούδια. Η Έμυ Ντρίζου διάλεξε προσεκτικά τα κατάλληλα λουλούδια για να πλαισιώσει το εξώφυλλο του βιβλίου με τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το “Οpera Tables” στη βιτρίνα του ανθοπωλείου Drizos στο Κολωνάκι

Το coffee table book παρέλαβε επίσης και η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, που στις σελίδες του έκρυβε προσωπική αφιέρωση και υπογραφή από τον εμπνευστή του βιβλίου Γιώργο Ντάβλα.

- Advertisement -
Το “Οpera Tables” στην αγκαλιά της Φαίης Σκορδά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *