Το προξενιό της Ιουλίας – Πρεμιέρα Τετάρτη 4/10 στις 22:40 – Το συγκινητικό trailer

team
team

Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 22:40.

Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας είναι ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο, να γεννήσει περισσότερα!

H Ιουλία Σκούταρη αγαπά τον Γρηγόρη Ραζίνη. Παρότι οι δύο νέοι είναι πολύ ερωτευμένοι, αυτή η αγάπη είναι καταδικασμένη σε θάνατο εξαιτίας της παλαιάς έχθρας που υπάρχει μεταξύ των οικογενειών τους. Η Ιουλία αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν πλούσιο και κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα που δεν αγαπά. Χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει ότι η ζωή της στο αρχοντικό του Προβιού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο Γρηγόρης δεν μπορεί να δεχθεί αυτό το γάμο αλλά αναγκάζεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εκείνη.

Το υπέροχο trailer της σειράς μάς δίνει μια πρώτη εικόνα της δυναμικής ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές και συγκινεί με λυρισμό και δύναμη.

- Advertisement -

Ένας απαγορευμένος έρωτας.

Δύο νέοι που δεν τους επιτρέπεται να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται.

Δύο οικογένειες που κρατούν άσβεστη την έχθρα τους.

Ένας αδελφός αποφασισμένος να σώσει την τιμή της οικογένειας.

Μία μάνα που ορίζει την τύχη της κόρης της.

Ένας πλούσιος και ισχυρός άνδρας που κάνει τα πάντα για να κατακτήσει ό,τι ποθεί.

Μία αδελφή που κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το προξενιό.

Μία σφαίρα που δεν βρίσκει το στόχο της…

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λιλλύ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *