Το πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή του Τσουρού και ο άγνωστος ρόλος του

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί η επικαιρότητα να βάζει τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις πρεμιέρες τους σε δεύτερη μοίρα αλλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ καλά κρατεί ακόμα κι αν οι επίσημες ανανοινώσεις αργούν να φτάσουν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ετσι, η εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα λόγω επικαιρότητας αλλά ωστόσο οι προετοιμασίες συνεχίζονται με σκοπό η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, στους ήδη γνωστούς συνεργάτες της εκπομπής – Νόνη Δούνια και Ευρυδίκη Βαλαβάνη – έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο έκπληξη.

Πρόκειται για τον θεατρικό επιχειρηματία Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή. Αυτό όμως που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο Πάνος Κατσαρίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των «Θεατρικών Σκηνών» εκτός από πολύ επιτυχημένος θεατρικός επιχειρηματίας είναι και δημοσιογράφος με μακρά πορεία στον χώρο. Έχει μάλιστα δουλέψει στην εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης αλλά και στον ALPHA ως ρεπόρτερ του οικονομικού ρεπορτάζ. Στην εκπομπή εκτός από ρόλο μπροστά από τις κάμερες στο πλευρό του Κώστα Τσουρού θα έχει και πολύ σημαντικό ρόλο πίσω από αυτές ως υπεύθυνος καλεσμένων. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες καθώς και η ακριβής ώρα προβολής της εκπομπής.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Πάνος Κατσαρίδης είναι αδελφός του Αλέξανδρου Κατσαρίδη που είναι συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *